2 Şubat 2009 Pazartesi

Juliet Burke ve Göğüsleri


Geçen sezon Lost'ta Naomi'nin çatalı olay olmuştu. görünen o ki beşinci sezonun ilk üç bölümünden anlaşıldığı kadarıyla, Juliet'in göğüsleri de bu sezonun derin mevzusu olarak kendine yer bulacak. Dizinin en kara bahtım kem talihim storylinelı karakterlerinden Juliet Burke benim, Libby ile birlikte adadaki kadınlardan en beğendiğim karakterler sınıfında. Bir defa zeki, sofistike ve entelektüel. Kadının Benjamin ile bile aynı kitap kulübünde barınabiliyor olması dahi, dizinin magazin kısmında en büyük rakibi olarak gösterilen Kate Austen idiotunu on beşe katlıyor. Kate Austen'ın bir tarafını parçalasa yapamayacagı "others 101" esprisinden gördüğümüz kadarıyla da oldukça yüksek bir mizah anlayışı eşiğine sahip. Diğer tarafta ise sawyer a, i never oynarken "ben hiç pembe giymedim" diyen bir mizah yaklaşımı var. Yani...

Genel giyim tarzı olarak gömlek altına göğüs dekolteli askılı body yaklaşımını benimseyerek, son derece normal ve aynı zamanda da etkileyici bir görünüş çizebiliyor bu karakterimiz. Gerçeği söylemek gerekirse bu sıradan diye nitelenebilecek giyim tarzını benimseyip aynı zamanda etkileyici ve çekici görünmek pek kolay değildir. İşte bu karakterimiz mevzubahis yaklaşımda dahi çekiciliğinden hiç bir şey kaybetmiyor.

Bunun yanısıra dizide çizilen Juliet Burke karakterinin, olaylara olgun bakış açısıyla yaklaşımı, rasyonel düşünce yapısı ve kriz anında yürütebileceği üst düzey risk yönetimi onu şu ana kadar gördüğümz karakterler arasında Benjamin ve Richard seviyesinin yanına çıkarıyor. Çok iyi bir yakın dövüşçü olduğunu da eklemek gerek tabi. Zaten Benjamin'in başka birine vurulup ya benimsin ya topragın diyebilmesi mümkün değildi ortamda Juliet gibi biri varken. nitekim daha önceki sezonlarda gördük ki Benjamin, Juliet'imize abayı yakmış.

Neyse efenim Juliet'mizi, umarım daha bir çok bölümde başarılı göğüs dekolteleriyle de görmeye devam ederiz. Diyeceğim buydu benim. Rep:)

4 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ilahi tabi...:)
sonuç güzel olmuş ama...

teletabi dedi ki...

:) Teşekkürler. +Rep bahane, culyetçiğimiz ve gömlek+body kombinasyonu şahane :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

abi sarkık bunlar be :)

teletabi dedi ki...

yere doğru eğilince çok güzel sarkıyor :)