6 Mart 2009 Cuma

Haftasonuna Girerken ..


*Ah culyetim culyetim. Lost'un beşinci sezon sekizinci bölümünden sonra, diziye girdiği ilk bölüm olan "a tale of two cities"den itibaren favorilerimden olan juliet'ime aşkım tavan yaptı ldkfklşsd. Ah culyetim tamir ettiğin arabanın motoru olayım. Doğum yaptırırken yardımcın olup terini sileyim, yanında durup silah çekişini ölene kadar izleyeyim, yaptığın yemekleri gülüşerek yiyelim, elinden bir tas su içem, içem de öyle ölem culyetim. Şu kadın varken halen kate isimli idiota ilgi gösteren dizi karakteri olursa tez ağzının ortasına vurulaa! Fermandır. Hatun 1977 ye kaçtı oraya da geldi kevaşe Kate. bir git ulan, rahat bırak Juliet'imi.

* Geçen yazımda bahsettiğim Uzunköprü köftecisine gittim. Edirne'li olduğumu söyleyice tabi koyu bir muhabbet oldu mekan sahibi ile aramızda. Belki Edirne'deki Park Köftecisi Osman abinin köfteleri kadar orgazmik lezzette değil ama İstanbul'da yenebilecek en iyi köftelerden. Nihayetinde Rumeli tarzı köfte bulmak bile sevindirici. Beşiktaş Evlendirme Dairesine çok yakın olan bu küçük mekanı herkese şidetle öneririm. bulmakta biraz zorlansam da aradığıma değdi..Çok yakında Eminönü'ne de bir şube açacaklarmış.

* İş konusunda yepyeni açılımlar planlıyoruz. Her şey çok güzel olacak felsefesine halen sadığız. Umarım bu düşüncemiz kaybolmaz..

* The Last Shadow Puppets grubunun Beatles'dan sonraki en heyecan verici gruplardan olduğunu düşünüyorum artık iyiden iyiye..Bir kaç yıl içinde isimleri sıkça telaffuz edilecek bence..Özelikle Alex Turner..Gitgide olgunlaşıyor, olgunlaştıkça da müziği şahaneleşiyor bu bıcırın. Ne demişler "Yine ne varsa adada var.."

* Ah Culyetim aaah yandırın kalbimiiii.

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum..

5 yorum:

cerenimiss dedi ki...

Culyet diil Juliet :)
bide Uzunköprü köftecisi yazarken bence K büyük yazılmalıydı.. ;) ;) :P

teletabi dedi ki...

Oyy oyy ne desem bilemedim. Bir de, bide ramazan bidesi herhalde bir de yazılmadığına göre.ldşsaflkasş

Kültür Mantarı dedi ki...

nerede bu köfteci koordinat ver bizde gidelim

teletabi dedi ki...

Beşiktaş evlendirme dairesinin bir kaç metre ilerisinde. Yürüyerek bulamayınca taksiye atlayıp, beşiktaş evlendirme dairesine gidiyorum dedim ben. Sonra laf lafı açınca köfteciden bahsettim, taksici abi tam önünde indirmişti beni.

cerenimiss dedi ki...

Heee ramazan bidesi aferin..
Ama beşiktaş evlendirme dairesi değil
Beşiktaş Evlendirme Dairesi :)