9 Temmuz 2009 Perşembe

12-13-14-15-16-17 Şubat 1997

12 Şubat 1997 Çarşamba
Reklam: Şabanlar bugün giddecekmi?..Mehmet nasıl tüfek attı..Edirne’ye giecekmiyiz..AZ SONRA
Bu sabah yine kalktık. Yemek yiyecektik fakat akşam telefon ettiler. Arif gelsin diye arif abim bugün 9:00 arabasında edirne’ye gidecekti. Şabanda gitti.
Reklam:Mehmet nasıl tüfek attı. Edirne’ye gidecekmiyiz…AZ SONRA
Oynamaya çıktım. Kahvede gürkanı çağıracaktım. Sonra ayşe ablanın evinin orda mehmeti gördüm. Geldi. Oynadık. Sonra Gökhan kurşun getirdi. Mehmet içinden kurşunları çıkarıp barutla tüfek attı. Çok ses çıkardı.(Oğlum ne psikopat çocukmuşssunuz lan siz)
Bugün 14:30 otobüsü ile Edirne’ye geldik. Tv’de bu akşam Zeyna yokmuş. Ali abim bayağı iyiymiş.

13 Şubat 1997 Perşembe
Bu sabah kalktım öyle uyuşuk uyuşuk televizyona bakıyordum. O yine bugün babaannemler gelecekmiş.(hee o yüzden uyuşuk uyuşu ktelevizyona bakıyormuşssun demek ki. Problem Solved!!) Geldiler. Neyse annem dedi ki “saçlarını kestir” bende kestirmeye…”devam edecek..”
Reklam: Tadelle Türkiye bu tadı seviyor.
Köpeğimize ne oluyor. Susuzluktan hasta mı oluyor..AZ SONRA
(Bambaşkaymışsın!!)
“..devam” gittim. İlk geldiğimde biri traş oluyordu. Sonra ben traş oldum. Saçları normal oldu. Ondan sonra gezdim. Sinema afişlerine baktım. 7 şubata ışıklar sönmesin varmış. Yarın da hortum var.
Eve geldiğimde birde baktım. Demir kapı açık. Tahta kapı kapalı. Bir not var. Ablam yine anahtarı unutmuş. Yaklaşık 2.30 saat bekledim(2.30 derken 138 dakikayı kastetmiyorsun umarım.. Bakın beklerken ne oldu. Köpeğe bir baktım. Durmandan yalanıyor. Susuzluktan olduğunu anlayıp ona dışarıdan su verdim. Kilit bir yerde imiş sonra kapıyı açıp içeri girdik.

14 Şubat 1997 Cuma
Bugün çok erken kalktım. Sabah programlarına baktım. “devam edecek…”
Twister nasıl bir film…Köpeğimize ne oluyor…Akşam nasıl elektrikler kesiliyor..AZ SONRA
Bugün gezmeye gidecektim. Sinemaya da gidecektim. Sinemada Twister “hortum” vardı. Önce ali abmlere gittim. Sonra sinemaya gittim. Bilet aldım sonra dışarıda gezip içeriye girdim. Hortum güzel bir film. Küçük bir kız babasını hortumda kaybediyor. Sonra hep hortum kovalıyor. Filmde aşk sahneleride var. Sonra eve geldim.
Annemler falan evde idi. Annem dedi ki köpeğimiz çok durgun neler oluyor acaba dedi. Bende hiç bilmiyorum neler oluyor. Akşam elektrikler kesildi sonra geldi. (çok önemli bilgi. söylemesen dünyanın tüm düzeni değişirdi..)

15 Şubat 1997 Cumartesi
Bu sbah kalkınca annem dediki Bugün Ali abinlere gideceğiz kırk yasin var
Sonra gittik. Hilal, Hediye, Arif Abim, Beytullah Abim hepsi orda idi. Yemekler çok güzeldi.
Eve gelince babamı yeniden “Hortum”a gitmeye ikna ettik. Gürkan’ıda aradım. Oda elimde olursa gelirim dedi.

16 Şubat 1997 Pazar
Merhaba bugün AZ SONRA yazmayacağım.(İsabet olmuş) Bugün hortuma gittik. Babam gelmedi. Gürkanı çağırdık. O gelmedi. Bu akşam Beşiktaş – Fener maçı var. Yarın okul açılıyor. Neler olacak oda yarın.


17 Şubat 1997 Pazartesi
Bu sabah çok heyecanlıyım çünkü okula başladım. 2. dönemde ilk günüm yine hareketli gitti. Gökhan Duygu’ya arkadaşlık teklif etti. Duygu teklif etmedi.(E ona teklif edildiyse onun da etmesine gerek olmadığından olabilir mi acaba?) Bu olay yarın neler getirecek acaba. Gürkan ile beraber Twister – Hortum filmine bir kez daha gittim.(Kaç oldu lan!) Ders programı yine değişmiş. Allak bullak olmuş. Benan’a bugün yıldız falını öğrettim. Bugün yine ödev vardı. Daha ilk günden ödev olurmu sinirlendim.(Çok haklısın küçük ben)
Beşiktaş akşam feneri 1-0 yendi. Çok sevindim.
(Yendik mi lan!)



Bu yazı da neyin nesi lan dersen şu gönderiye bir bak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

vaaay cümle arası reklam almaya da başlanmış. :)) eheh

beğendikleri bi programı ya da filmi defalarca izlemek tüm çocuklarda var. bunun 1997 yılında da böyle olduğunun kanıtı işte. :)

yaa okuma yazmayı öğrendiğinde ben de oğluma günlük tutma sevdası mı aşılasam?

marikaki dedi ki...

$ukela!

teletabi dedi ki...

@Gülcan: Bence o durum çocuklara has değil. örneğin ben şimdilerde de how i met your mother ın ilk sezonunun neredeyse her bölümünü 60 defa falan izlemişimdir. klsdfklasdklf eğer öyleyse hala çocuk kalmak bu oluyor sanırım dlşskflşasdkf.

son kısıma dair; olabilir, ama zorlamayla tutturursan, okuyacağından çekinip açıkça yazmayabilir. o istemedikçe okumayacağın güvenini vermek lazım.

@Marika: :) sağolunuz efem