4 Temmuz 2009 Cumartesi

22-23-24-25 Ocak 1997

22 Ocak 1997 Çarşamba
Bugün 3 dersimiz boş geçti. Yasemin bana ısınmaya başladı. Bende biraz ona fark ediyorum.(Bir kişiye farketmek nasıl bir deyimdir evladım, çocuğum..) Gökçen bugün dedi ki bu akşam “ZEYNA” var dedi. “hadi ordan dedim” var olduğunu söyledi. Gerçekten de öyleydi. Onun sözüne güveniyorum artık.(Güvenebilme eşiği Zeyna hakkında yalan söylememek olan zat-ı şahane) Zeyna’nın reklamını alır almaz bir çok gazete alıp fotoğrafını kestim. Ayrıca gazeteden aldığım bir haber beni çok sevindirdi. Zeyna tatilde Türkiye’de imiş. Keşke Edirne’ye de gelse.(Hayallerde yaşıyor bazı....) Bu akşam şabanları anneannemleri iftara aldık. Sonra Hilal’ler geldi. Hilal Beşiktaşlı.

Şu anda saat 22.43. burcu ile aramız Duyguların ve benim birbirimizle ilgilenmemiz. Burcu’ya çok zaman ayıramıyorum. Ayrıca bugünde yazdım Yasemin’le ısınıyoruz. Ve burcu bugünde okula gelmedi.(Yanlış yapıyorsun Burcuuuuuuuuuuu. Bir gün okula gelsen hemen yine sana meyledecem)


23 Ocak 1997 Perşembe
bugün bir çok dersimiz yine boş geçti. Lastiklerle atma oynadık.(Bu ne sado-mazo bir oyundur) Duygu beni birisinden kurtardı ama Önder ikincisinde yanağıma indirdi. Ayrıca bugün yeni bir şey çıkardım. “Kimse bana tavuk diyemez”. Diyeni dövüyorum.(Psikopat ve intihalci) Gökçen gitgide hoşuma gitmeye başladı.(Yuh!) Bu akşam Olcayları iftara aldık.
Zeyna’yı nasıl sevdiğimi anlatmak istiyorum. Bir gün kanallar arası zapping yaparken Zeyna’yı açtım. Şunuda söyleyeyim önceden onu sevmiyordum. Neyse açtım, çok güzel bir şeymiş ondan sonra hep seyrettim.(Çok farklı bir hikaye!)

24 Ocak 1997 Cuma
Bugün okulun ilk döneminin son günü. Bugün burcu ve Gürkan okula geldi. Burcu ile iyi anlaştık bugün nasıl mı? Yine lastikçilik oynuyorduk. Burcu’da oynamak istiyordu. Ona lastik verirken kaç kere elini tuttum.(Burcu is back in the game!!)
Ayrıca bugün karne aldık. Takdiri 2 puanla kaçırdım. Zayıfım yok. Üzüldüm desem yalan olmaz.
Bu akşam annemler Nurşen ablamlara gitti. Ben yalnız kaldım.
Bu akşam Michael J. Fox’un oynadığı geleceğe dönüş -2- var. Bir terslik olmazsa seyredeceğim.

25 Ocak 1997 Cumartesi
Bugün babam araba ile geldi. Köye gittik. Orada karne parası aldım. 150.000 L. Aldım. Sonra tekrar Edirne’ye geldik.
Birde bugün bizim köpeği saldım. Annemi görünce sokaktan fişek gibi koştu bende yüzükoyun yere oturdum. Neyse..
Ayrıca ben okulu şimdiden özlemeye başladım. Arkadaşlarımı falan…(Özlemesen şaşardım zaten. Bir gün Burcu, bir gün Duygu, bir gün Yasemin, bir gün Gökçen....Özlenmez mi?)

4 yorum:

Yolunu Şaşırmış Kelebek dedi ki...

İnsanın hafızası yaşıyla beraber evrim geçiriyor sanırım, bir şeyleri hatırlama eşiğimizgit gide artıyor. Bir gün okula gelmeyen kız hemen unutulurken, ilerleyen yaşlarda var olan bir sevdiceği unutmak için yılları feda ediyoruz :)
Bu arada söylemeden edemeyeceğim azizim, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)

๑ ★ prettyinpink ★ ๑ dedi ki...

abi harikasın dsjfhkjsdhkfjshd ay dagıldım. bi sarkı vardı kadın isimleri sayıp duruyodu will smith miydi neydi soyleyen de. jfhsdkjfhksdjfs ona benzemiş yazı =)

marikaki dedi ki...

çocukluğun saftirik sayfalarından şaşkın ifadelerle dolu bir parçayı burada paylaştığınız için pek müteşekkiriz efendim. yeniden hoşgeldiniz der saygılarımı sunarım.

teletabi dedi ki...

@yolunu şaşırmış kelebek: Azizim şahane bir tespit yapmışsınız. hararetle katılmaktayım.

@S: kdlsafjkdsfklsakl o şarkıyı çıkaramadım ben.

@marika: üstadım henüz gelmediğimi tekrar belirterek, ara ara internete girebildiğimde bu yazıları kopyaladığımı söylemek isterim.