25 Ağustos 2008 Pazartesi

Yeni Sezona Doğru

Evet efenim bir yaz tatili süreci daha geride kalırken, televizyonlar da yeni döneme hazırlandılar. Elbette izlediğimiz diziler de yeni sezonda, yepyeni bölümleriyle bizleri eğlendirmeye devam edecek. Sırayla kısa kısa geçelim.

How I Met Your Mother

Evet efenim ilk sırada elbette ki how i met your mother var. İkili ilişkiler üzerine gördüğüm en iyi tespitlerin yanısıra hem romantik hem de alabildiğince komik, canımız ciğerimiz mahalleden arkadaşlarımız ted, barney, robin, marshall ve lilly 22 eylül de yeni sezona başlıyorlar. şimdilik alınan haberlere göre dördüncü sezon 26 bölümden oluşacak ve daha önceki sezonlarda alışık olduğumuz üzere yeni bir ünlü konuk oyuncu izleyeceğiz. Cbs de neşeli pazartesi geleneğini yeni sezonda devam ettirecek iki diziden biri olarak how i met your mother da son sezonda, barney nin Robin e olan ilgisi ve Ted in, Stella'ya ettiği evlilik teklifinde kalmıştık en son. şu ana kadar hem ikinci hem de üçüncü sezonun açılış bölümleriyle harikalar yaratan canımız ciğerimiz dizimizin yeni sezonda da başarılı açılış yapacağına şüphem yok.

The Big Bang Theory

Bu yaz tatilinde keşfettiğim son yılların en neşeli dizilerinden biri olan The Big Bang Theory de Cbs in neşeli pazartesi geleneğini ikinci ayağını oluşturacak. Hele yakın arkadaşım Sevin ile birlikte artık dizinin ilk sezonunu hatmetmiş durumdayız. Sheldon Cooper ın da bu sezona damgasını vurmasını bekliyorum şahsen. En son kendisini bir çin restoranında kasiyeri azarlarken görmüştük. Öte yandan Leonard ile Penny nin birlikteliği ikinci sezona neler getirecek hep birlikte göreceğiz. İzlediğim dizilerin önemli bir çoğunluğu pazartesi gecesine sıkıştığı için salı günleri download günleri olacak gibi yeni sezonda. The Big Bang Theory de salı günleri how i met your mother ın hemen ardından indireceğim dizi olacak yeni sezonda.

Lost

Daha yeni sezonunun başlamasına çok olmasına rağmen onu da anmamak büyük ayıp olur. Lost hakkında pek fazla söylenecek bir şey yok. En son Benjamin in adayı taşıması ve john un gelecekte ada dışında fırtına gibi estiğini ve öldüğünü görmüştük. Yeni sezonda da yine perşembe günleri izleyeceğiz kendisini muhtemelen. Ocağın son haftasında geri dönecek beşinci sezonu ile.

The IT Crowd

Efenim britanya topraklarından çıkan en son bomba it crowd da 2008 sona ermeden yeni sezonun ayınlanacağını duyurdu. yine altı bölümden oluşacak olan yeni sezonda pek sevdiğimiz absürd ingiliz mizah anlayışının yanı sıra, bilgisayar ve internet dünyası üzerine yapılan esprili göndermeler de elbet kendine fazlaca yer bulacak. Moss, roy ve Jen yeni maceralarıyla 2008 sona ermeden karşımızda olacaklar. En son sahnede Denholm ın sekreteri olan Jen bu görevini bırakırken Roy ve Moss u da denholm ın yanında bırakmıştı. Yeni sezonu merakla bekliyoruz.

Prison Break

Efenim ilk sezonu ve ikinci sezonunu ilk yarısı harikalar yaratan ve kendine bir çok hayran kazanan prison break üçüncü sezonda tam anlamıyla batırdı. Bakalım dördüncü sezonda nasıl bir Prison Break izleyeceğiz ben de merak ediyorum şahsen. imdb de gördüğümüz dördüncü sezon fotoğrafları sonrası, Michael, Lincoln, Mahone ve Bellick bilgisayar başında planlar kurmakta idiler. Alışılagelindiği üzere bu sezon da, sezonu en erken açan dizi olacka Prison Break. 1 Eylül den itibaren yeni bölümlerini görmeye başlayacağız. Bu arada üçüncü sezona öldüğü söylenen Michael ın ebedi aşkı Sara Tancredi de diziye geri dönüyor. Eğer bu dönüş konusunda senaristler sıçmazsa yeni sezonda çok şeyler bekliyorum bu diziden. Bu sezon devletin içerisinde kendilerini kullananlar ve şirkete karşı bir mücadele olacak gibi. Eğer öyle olursa büyük bir heyecan kasırgası olarak geri dönecektir, yok hala hapishane kaçış falan konularına döneceksek daha işimiz var demektir.

Gossip Girl

İlk sezonu yayınlanan bir diziye ve üstelik CW de yayınlanan bir diziye göre gossip Girl'ün oldukça başarılı bir ilk sezon geçirdiğini söyleyebiliriz. Josh Schwartz ın teenage diziler konusundaki tecrübesinin bu diziyi ayakta tutan en önemli nedne olduğunu söyleyebiliriz. Tam bir eğlencelik ve hoş vakit geçirtmelik dizide favori karakterim elbette ki Blair Waldorf, nam-ı diğer Queen B. en son Chuck ile beklenmedik aşk yaşayan blair in Chuck dan kazık yiyeceğinin sinyalleri son bölümde gelirken, yeni sezonda pençelerini yine çıkaracak gibi duruyor. Önceki sezon Salı günleri yayınlana gossip girl sanki extra bir yoğunluk yokmuş gibi pazartesi yayınlanacak bu sezon. Salı gününe bir 350 mb daha lütfen! "Blair Bitch Project" gibi harf oyunlu cin bölüm isimlerin de müsebbibi olan Gossip girl ün 1 eylül de başlayacak ikinci sezonunun ilk bölümünün ismi ise; Summer kind of Wonderful gibi "bu yaz ne yaptınız" kompozisyonu konulu.

Heroes

İkinci sezonuyla sıçıp batırma konusunda Prison Break ın eline veren Heroes un yeni sezonundan da pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Pazartesi günleri yayınlanan diziler içerisinde en son indireceğim dizi olarka kendine yer bulacka olan Heroes un da yeni sezonunun 22 eylülde başlayacağını belirtelim. İlk bölümünün ismi ise "The Second Coming" ama bu kamera arkasındaki ekip değişmedne veya aklını başına koymadan pek başarılı bir sezon vaat etmediklerini söyleyebilirim

Evet efenim ilginç bir tesadüf olsa gerek ki tüm izlediğim diziler Lost haricinde pazartesi gecesine(bizim için salı günü) sıkışmış durumda. şimdi bakıyorum da salı günü, 2 adet 175 mb, 3 adet de 350 mblık downloadlar bizleri bekliyor 1.5 Gb kadar hafta başına. Tabi it crowd ve Lost geldiğinde bu miktar 2 gb ı bulacak. Hayırlısı olsun yeni sezon hepimize diyerek bitiriyorum bu postu da.

Hiç yorum yok: