25 Şubat 2009 Çarşamba

Ambale olmuş kafadan..

kafamda çeşit çeşit değişkenler dolaştığından ve sarhoşların çift görmesi gibi bir yere baktığımda algoritma şemaları görmemden ötürü fena halde ambele olmuş vaziyetteyim şuan. O yüzden saçmalayacam müsaadenizle efenim.

* Dert kavramı nedir yahu. Sinema yazarlarının, eleştirilerinde "dert" kavramını kullanmalarının hastasıyım. "Ken Loach bu filmde derdini anlatmayı başarmış." Hee içinde içinde. "Perdeye baktığınıza gördüğünüz hikaye Woody Allen'ın derdini birebir yansıtmış." Vay anam vay serhat.

* Colombian Supremo olsa da içsek..

* Tüm hafta boyunca Avrupa da o ülkeden bu ülkeye geçip, futbol maçlarını tribünlerde oturup izlemek isterdim.

* Sokakta oturup yoldan geçenlerin portrelerini çizen ressamlara büyük saygı duyuyorum. İnanmasam da saygı duyuyorum.

* İnsan en çok sevdiceğiyle sevişmek ister. sevgililerin sevişmesinin etik olmadığının düşünülebilmesine anlam veremiyorum.

* Üç haftadır Lost harici dizilerden hiç ses seda yok. Yapmayın dostlar.

* Aykut Zahid Akman'ın yüzüne Unakıtan yumurtası atmak istiyorum.

* Her yaşanmışlık, nurtopu gibi bir yaşanamamazlık ekliyor insana...

* Turneye çıkmış bir tiyatro grubunda olmak isterdim..

* Bolivya'da, La Paz da gündüz sokaklarda dolaşmak gezip görmek bir sürü fotoğraf çekmek istiyorum. La Paz'ın gece hayatını çok merak ediyorum. Hiç alakasız bir şehirde, ülkede yaşayan insanların eğlence kültüründen geleneksel kültürüne kadar bir çok şeylerini gözlemlemek istiyorum.

* Why would you say sorry, oh why would you...?

* River Plate - Boca Juniors maçını River tribünlerinde, ev sahibi olarka izlemek isterdim.

* There’s holes in hearts
Desire starts to make demands
and dear boy you’d be a fool to make your plans with her..

* Ace akıllı kadınlar kulübüne gidip üye olan kadının aklından şüpheye düşüyorum..

* Pazar sabahı "gibi ama değil sunday morning reloaded" dinlemeyi seviyorum.

* Haftasonları istiklalde açık büfe kahvaltı veren bir mekan var. Adını hatırlamam mümkün değil bu kafayla. Sabah sekiz buçukta orada olup tüm açık büfeyi hazırlamaya çalışan abiyi gördüğümde hüzünleniyorum.

* Gurme olmak istiyorum ben. Diploma alıp sınavlarına girecem.

* Gün gelip, büyük bir şirketin sahibi olduğumu hayal edersem ve o şirket uluslarası bir şirketse bu hayali ihracata girer mi acaba?

* Geliyoor Kılıçdaar Kılıçdaroğlu otobüsü dolaşırken, otobüsün içine o müzik eşliğinde kırgızistan folklör örnekleri sergilense nasıl olur diye düşünüyorum. Çok yakıştırıyorum o müzik ile kırgız dansını.

* Akbilde yeterli bakiye olmadığını belirten sinyal çok acı acı çalıyor. Tüm otobüs "kim lan bu fakir" diye başını çeviriyor direk. İlkokulların, tenefüs zil müziği çalsın isterim bakiye olmadığında yeni belediye başkanından.

* Bir çizgi roman serisi takip etmek istiyorum. Her hafta heyecanla gidip yeni bölümleri almak ve süratle okumak..

1 yorum:

Smiley.. dedi ki...

* Akbilde yeterli bakiye olmadığını belirten sinyal çok acı acı çalıyor. Tüm otobüs "kim lan bu fakir" diye başını çeviriyor direk. İlkokulların, tenefüs zil müziği çalsın isterim bakiye olmadığında yeni belediye başkanından."

çok güzel ya:)