16 Şubat 2009 Pazartesi

Kısa Kısa.


* Bu haftaiçi bitirmem gereken bir iş nedeniyle kod yazmaktan ambele olan kafamı rahatlatmak için dün gece, sharebus ta dolaşırken önceden severek izlediğim "Nasıl Evde Kaldım" isimli dizinin linklerinin verildiğini gördüm. konuyu açıp biraz okuyunca Trt1'de haftaiçi yeniden yayınlanmaya başladığını öğrenim. Bu duruma oldukça sevindiğimi söylemem gerek. Hemen Trt'nin sitesindne yayın akışını kurcalayıp 14.50 de başladığını öğrenmemin akabinde bugün izledim. Eski bir dostu görmüş gibi hissettiri vesselam. Mahinur Ergun'un en güzel senaryolarından biriydi bence bu dizi. Briget Jones esinlenmeleri taşısa da yerelleştirme konusunda örnek gösterilebilecek düzeydeydi. Şimdilerde de böyle bir diziye ihtiyacı var bence sektörün. Lale Mansur'u yeniden izlemek de oldukça keyifliydi. Eski hayranlıklarımdan Yeşim büber'i görmek de keza öyle..

* Dün gece Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesini izledikten sonra aylar sonra takımımın oynadığı oyundan memnun kaldım. Yenemesek bile böyle oynamak taraftar için yeterli bence.

* Lost'un Beşinci sezon beşinci bölümünü abc den canlı izledim. Bu ilk defa canlı lost izleme deneyimimdi. Justin.tv nin sağladığı olanak sayesinde ve oldukça da güzel bir görüntü kalitesiyle Lost'u canlı canlı izlemek heyecanı daha bir arttırıyormuş. herkese tavsiye ederim.

* Çok geç keşfetmiş olsam da, boxoffcemojito sitesi dünyadan box office istatistiklerini haftalık olarak bizlere sunan bir web adresi. Şimdi bu bilgiye böyle kolay ulaşabilmenin getirdiği imkanları düşünükçe eskiden ne zorluklarla bir çok şeyi öğrenmek zorunda kaldığımı da aklıma getirerek internetin olanaklarına şükrediyorum.

* Yakın zaman içinde çay üzerine bir yazı yazmak istiyorum. Dünyadaki en mübarek bitkilerden biri olduğunu düşünüyorum çayın.

3 yorum:

cerenimiss dedi ki...

Nasıl evde kaldım :)
e ben de izledim uzun bi aradan sonra ilk kez..

teletabi dedi ki...

izlemeli fırsat buldukça. sharebusta da linkler çıkmaya başladı. indirmeli aynı zamanda. isteyince açıp izlemeli.

cerenimiss dedi ki...

izlemeli elbet..şuan trt1 de yıne var... :)