5 Şubat 2009 Perşembe

Mim Durumları

Sevgili Karamel beni mimlemiş. Hemen kendisinin mimini dolduralım aşağıdaki üç soruya cevap yazmak suretiylen;

1-)Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... AKlınızdan neler geçiyor?

Cevap: Cmylmz gösterisi aklıma gelir herhalde. İlk aklıma gelen "ne kadar yüksek lan acaba" minvalinde bir soru olackatır. "Ulan buraya ne kadar beton gitmiştir" der gibi.

2-) Sıranız geldi ve uçak üç bin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?

Cevap: Anlamlı kelimeler olacağını sanmıyorum. Tam çığlık da değil. İlk atladığımda sesim çıkmaz muhtemelen, ama kalbimin çarpıntısından gelir bu sessizlik heyecan nedeniyle. Bir kaç saniye içinde ortama alışıp diğer atlayanların bağırdığını görünce ben de anlamsız biçimde bağırırdım sanırım.

3-) Güvenli bir biçimde yere indiniz.Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor.Eğitmen ne söylüyor?

Cevap: Muhtemelen nasıl bir deneyim olduğunu soruyordur. İlk deneyimlerini yaşayanların bu heyecanlarını dinlemek onda garip mutluluk ve heyecan yaratıyor sanki.:)

Ben de sevgili renklikalemi ve içimden geldiği gibi yi mimliyorum yazmak isterlerse eğer..

4 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bu mim konusuna bittim... :)

ஐ๑renklikalem dedi ki...

bu mimi eve gider gitmez havada yakalayacağım! :=)

teletabi dedi ki...

@içimden geldiği gibi: bu konuda sen daha önce mimlendin sandığım için vazgeçmiştim seni eklemekten. o halde seni de mimliyorum ben :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ama ben bunu yeni görüyorum...technoratide gördümde geldim...en kısa zamanda cevaplıyayım...:)